Vores faste atletikhold:
 
 
Det er året du er født som gælder, når du skal finde ud af, hvilket hold du hører til på. Er du 9 år, men fylder 10 i løbet af indeværende år, hører du således til på Bobleholdet.
 
Herudover har vi nogle supplerende atletiktilbud:
 
Løbetræning lørdag
Lørdag formiddag har vi løbetræning i Boserup Skov for alle aldersgrupper. Forældre er også velkomne til at løbe med.
Vi mødes kl. 09.30 ved den første parkeringsplads, når man kommer fra Roskilde. Træningen varer en god times tid.
Løbetræningen foregår på spor og stier i skoven, men det kan også ske, at vi løber uden for de afmærkede ruter. Løb i skovbunden med alle naturens uventede forhindringer er en god måde at træne balance og styrke i benene. Undervejs laver vi også forskellige små udfordringer og fartlege, som er den sjove måde at træne intervaller. Når vi er kommet tilbage til parkeringspladsen igen, har vi løbet i alt 5-6 km.
Løbetræner lørdag: Jesper Søndergaard og Nicholas Larsen (Nicholas@ikhellas.dk)
 
Søndagstræning
Søndage kl. 14.00 - 16.00 tilbyder vi træning for atleter i alle aldersgrupper, som har mod på mere og gerne vil lægge et ekstra træningspas ind om ugen.
Vi har fokus på styrke og grundtræning og vi går i dybden med forskellige spring- og kasteteknikker. Træningen er sjov og varieret og vi benytter alle mulige faciliteter både på stadion, i skoven, styrkerummet og - i vinterhalvåret - indendørs i den lille hal på Tjørnegårdsskolen. Du kan godt risikere at få sved på panden og ømme muskler i dagene efter.
Træning aftales på forhånd med træner: Stefan Hagen: stefan@ikhellas.dk
 
Atletikskole
Tag med på atletikskole i sommerferien, hvor du får sjove dage med sej sprint, kanon kast, hurtige hækkeløb, spændstige spring og masser af sjov. Alletiders atletikskole er både for skoledrenge og -piger i alderen 9 til 14 år.

Kommende aktiviteter
Seneste Nyheder

IK Hellas

IK HellasHyrdehøj 914000 Roskilde
Tlf. 21390371 info@ikhellas.dk
Bestyrelsen Kontakt
CVR 19655687 Bank 9309, 6500009533